1 Ostatnio edytowany przez Maciekx (2012-12-12 14:00:07)

Temat: Spotkanie - laboratorium kap

Witam,
Dziś na wykładzie z sterowania hydraulicznego i pneumatycznego pewnie nieskromnie dr inż. Pluta pochwalił się,
iż kap w swoich laboratoriach posiada "jedyne tak zaawansowane w Polsce" stanowisko do badań zawieszeń samochowoych i jeśli by zagadał do dr inż Grzybka, to by je zaprezentował. Więc ja się pytam się czemu nas tam jeszcze nie było !? big_smile
Cokolwiek tam jest to można by chyba w ramach koła to obejrzeć smile

Chyba chodzi o laboratorium Układów i Struktur Dynamicznych z tego co pamiętam i się tam kiedyś przewinąłem przez nie na szybko smile

2

Odp: Spotkanie - laboratorium kap

Jeszcze nas tam nie było, ponieważ chyba mało kto wiedział o istnieniu takiego lab - a przynajmniej ja nie słyszałem i nikt wcześniej o tym nie wspominał. Z pewnością sprawa jest warta zachodu i będziemy się starać o wstęp. Postaram się dowiedzieć czegoś więcej o możliwościach wejścia.

3

Trzeba pytać dr inż. Grzybka - taki cynk dostaliśmy na wykładzie u dr inż. Pluty. Jutro idę sprawko oddać na konsultacje to mogę zapytać co i jak smile

4

Miałem okazję spytać o to lab dr Grzybka i przekazał mi, że opiekuje sie nim dr Konieczny, więc następne kroki będzie trzeba skierować do niego smile